Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/topautomat/domains/topautomation.fi/public_html/includes/menu.inc).

Yritys

Sähköpalvelu Top Automation Oy on vuonna 1997 Joensuussa toimintansa aloittanut teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys. Toimitamme automaatiojärjestelmiä ja sähkökeskuksia eri teollisuuden aloille. Työmme on usein osa suurempaa kokonaisuutta, missä joustavuus ja tehokkuus ovat ydinkomponentteja laadukkaan kokonaisprojektin takaamiseksi. Kaukonäköinen ja laadusta tinkimätön toimintamme on ollut menestyksemme perusta vaatimustason ja kilpailun kasvaessa.

Lähtökohtanamme on aina asiakas, jonka tarpeiden mukaan toteutamme työmme. Asiakaskuntamme muodostuu Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa toimivista teollisuuden alojen yrityksistä. Vaikka pääasiallisena toimialueenamme onkin Suomi, ei ole harvinaista, että Top Automationin työntekijöitä näkee myös maamme rajojen ulkopuolella. Monilla asiakkaillamme on projekteja ja toimituksia ulkomaille, ja näin myös me olemme mukana vientitoimituksissa.

Top Automationilla on asiantunteva ja luotettava henkilöstö. Henkilökuntaamme kuuluu niin vuosien kokemuksen omaavia rautaisia ammattilaisia, kuin innovatiivisia nuoria kykyjäkin. Rohkea työntekijätiimimme toimii vakaalla otteella sekä kansallisella, että kansainvälisellä kentällä. Osaavan työvoiman, vahvan tuoteosaamisen ja ennakkoluulottoman ajattelutavan avulla tarjoamme asiakkaillemme varmoja, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja.

                                                        

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä