Yritys

Sähköpalvelu Top Automation Oy on vuonna 1997 Joensuussa toimintansa aloittanut teknologia-alan suunnittelu- ja palveluyritys. Täyden palvelun sähkö- ja automaatiosuunnittelutoimistona toimitamme automaatiojärjestelmiä ja sähkökeskuksia eri teollisuuden aloille. Koska työmme on usein osa suurempaa kokonaisuutta, on joustavuutemme ja tehokkuutemme ydinkomponentteja laadukkaan kokonaisprojektin takaamisessa. Kaukonäköinen ja laadusta tinkimätön toimintamme yhdessä vakaan taloutemme kanssa ovatkin olleet menestyksemme perusta vaatimustason ja kilpailun kasvaessa.

Lähtökohtanamme on aina asiakas, jonka tarpeiden ja toiveiden mukaan toteutamme työmme. Asiakaskuntamme muodostuu Pohjois-Karjalassa ja muualla Suomessa toimivista eri teollisuuden alojen yrityksistä, joiden kanssa pyrimme luomaan kestäviä asiakassuhteita. Arvostamme läpinäkyvää toimintaa asiakkaidemme kanssa, minkä vuoksi pyrimme helppoon kanssakäymiseen, rehelliseen palautteeseen ja molemminpuoliseen kehitystoimintaan. Vaikka pääasiallisena toimialueenamme onkin Suomi, ei ole harvinaista, että Top Automationin työntekijöitä näkee myös maamme rajojen ulkopuolella. Monilla asiakkaillamme on projekteja ja toimituksia ulkomaille, ja näin myös me olemme mukana vientitoimituksissa. Rohkea työntekijätiimimme toimii vakaalla otteella sekä kansallisella, että kansainvälisellä kentälläkin pyrkien luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita ympäri maailman.

Top Automationilla on asiantunteva ja luotettava henkilöstö, johon kuuluu niin vuosien kokemuksen omaavia rautaisia ammattilaisia, kuin innovatiivisia nuoria kykyjäkin. Tulevaisuuteen katsoen, pyrimme myös jatkuvasti tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää tietojaan ja taitojaan suoraan työtehtävien parissa työharjoittelujen ja kesätöiden parissa. Osaavan työvoiman, vahvan tuoteosaamisen ja ennakkoluulottoman ajattelutavan avulla tarjoamme asiakkaillemme varmoja, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja tuotannon haasteisiin ja ylläpitoon.

                                                        

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä