Yritys

Perustimme Top Automationin ennen vuosituhannen vaihdetta, jotta asiakkaamme pystyisivät keskittymään tuottavaan työhön ilman sähkö- ja automaatiohuolia. Toimintamme kattaa laaja-alaisesti kaikki työt aina suunnittelusta asennukseen ja huoltotoimenpiteisiin. Toimimme saumattomana osana alihankintaketjussa mutta myös itsenäisesti toimittaen kokonaisprojekteja ja sähkökeskuksia. Vieraita ja ratkaisemattomia kokonaisuuksia ei yrityksen historiassa juuri ole ollut, joten luotettavuus ja ongelmanratkaisukyky ovat kiinteä osa toiminta-arvojamme. Pitkän kokemuksen tuoma kaukonäköisyys ja laadusta tinkimätön toiminta yhdessä vakaan talouden kanssa ovat olleet menestyksen perusta vaatimustason, digitalisaation ja kilpailun kasvaessa.

Lähtökohtana on aina asiakas, jonka tarpeiden ja toiveiden mukaan toteutamme erilaiset työt. Asiakaskunta muodostuu pääosin Suomessa toimivista eri teollisuuden alojen yrityksistä, joiden kanssa pyrimme aina luomaan kestäviä ja pitkäikäisiä asiakassuhteita. Toiminta on läpinäkyvää ja yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisemme sähkö- ja automaatiohaasteita vuosittain kymmenien eri projektien avulla . Pyrimme aina helppoon toimintatapaan, avoimeen kanssakäymiseen, rehelliseen palautteeseen sekä molemminpuoliseen kehitystoimintaan.

Vaikka pääasiallinen toimintakenttä on rakas isänmaamme, ei ole harvinaista, että Top Automationin asiantuntijoita näkee myös maamme rajojen ulkopuolella. Monilla asiakkaillamme on projekteja ja toimituksia ulkomaille, ja näin myös me olemme mukana vientitoimituksissa. Rohkea asiantuntijoiden tiimi toimii vakaalla otteella sekä kansallisella, että kansainvälisellä kentällä pyrkien luomaan pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita ympäri maailman.

Top Automation työllistää erilaisia asiantuntijoita aina vuosien kokemuksen omaavista rautaisista ammattilaisista innovatiivisiin nuoriin nouseviin tähtiin. Tulevaisuuteen vahvasti nojaten pyrimme jatkuvasti tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää tietoja ja taitojaan suoraan työtehtävien parissa erilaisten harjoitteluiden ja esimerkiksi kesätöiden parissa. Teemme myös kokonaisvaltaista yhteistyötä eri koulujen kanssa.

Osaavan työvoiman, vahvojen tuotteiden ja tuoteosaamisen kautta tarjoamme asiakkaillemme varmoja, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja tuotannon haasteisiin ja ylläpitoon.

Suorituskyvyn ja tuottavuuden parantaminen on meille nimittäin sydämen asia.

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa yritystäsi kasvamaan tehokkaasti ja tuottavasti.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä