Yritys

Ennen vuosituhannen vaihdetta perustimme Top Automationin, jotta asiakkaamme pystyisivät keskittymään tuottavaan työhön ilman sähkö- ja automaatiohuolia. Toimintamme kattaa laaja-alaisesti kaikki työt aina suunnittelusta asennukseen ja huoltotoimenpiteisiin. Toimimme saumattomana osana alihankintaketjussa mutta myös itsenäisesti toimittaen kokonaisprojekteja ja sähkökeskuksia. Luotettavuus ja ongelmanratkaisukyky ovat kiinteä osa toiminta-arvojamme, ja ratkaisematta jääneitä toimeksiantoja tai tilanteita ei yrityksen historiassa ole ollut. Pitkän kokemuksen tuoma kaukonäköisyys, laadusta tinkimätön toiminta ja yrityksen vakaa talous ovat olleet menestyksemme perusta vaatimustason, digitalisaation ja kilpailun kasvaessa.

Lähtökohtana on aina asiakas, jonka tarpeiden ja toiveiden mukaan toteutamme erilaiset työt. Asiakaskunta muodostuu pääosin Suomessa toimivista eri teollisuuden alojen yrityksistä, joiden kanssa pyrimme aina luomaan kestäviä ja pitkäikäisiä asiakassuhteita. Toiminta on läpinäkyvää ja ratkaisemme sähkö- ja automaatiohaasteita yhdessä asiakkaidemme kanssa vuosittain kymmenien eri projektien avulla. Pyrimme aina helppoon toimintatapaan, avoimeen kanssakäymiseen, rehelliseen palautteeseen sekä molemminpuoliseen kehitystoimintaan.

Vaikka pääasiallinen toimintakenttä on rakas isänmaamme, ei ole harvinaista nähdä Top Automationin ammattilaisia myös maamme rajojen ulkopuolella. Monilla asiakkaillamme on projekteja ja toimituksia ulkomaille, ja näin myös me olemme mukana vientitoimituksissa. Rohkea asiantuntijoiden tiimimme toimii vakaalla otteella sekä kansallisella, että kansainvälisellä kentällä luoden pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita ympäri maailman.

Top Automation työllistää erilaisia asiantuntijoita aina vuosien kokemuksen omaavista rautaisista ammattilaisista innovatiivisiin nuoriin nouseviin tähtiin. Tulevaisuuteen vahvasti nojaten teemme kokonaisvaltaista yhteistyötä ammattikoulujen kanssa. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää tietoja ja taitojaan suoraan työtehtävien parissa erilaisten harjoitteluiden ja kesätöiden kautta.

Osaavan ja luovan työvoiman sekä laajan työkokemuksen ja teollisuusosaamisen kautta tarjoamme asiakkaillemme varmoja, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja tuotannon haasteisiin ja ylläpitoon.

Suorituskyvyn ja tuottavuuden parantaminen on meille nimittäin sydämen asia.

Ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa yritystäsi kasvamaan tehokkaasti ja tuottavasti!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota yhteyttä