Rekrytointi

Meille töihin?

Tule osaksi Top Automationin tiimiä!

Jotta voimme saavuttaa erinomaisia tuloksia ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, täytyy henkilöstömme olla täynnä erinomaisia ihmisiä. Työntekijöidemme osaaminen on menestyksemme perusta, ja haluamme panostaa tiimimme hyvinvointiin ja alalla kehittymiseen.

Olemme sitoutuneet luomaan ympäristön, jossa lahjakkaat ja motivoituneet ammattilaiset voivat kasvaa ja kehittyä. Monipuolisen asiakaskuntamme ansiosta työntekijät pääsevät haastamaan itseään hyvin erilaisten projektien parissa; asiakaskuntamme ulottuu elintarviketeollisuudesta kaivosteollisuuteen ja lääketeollisuudesta prosessiteollisuuteen. Työtehtävät vaihtelevat keskusvalmistuksesta yksittäisiin suunnittelu- tai asennustehtäviin ja kokonaisprojektien toimittamiseen.

 

Arvojamme ovat:

 Edellytämme työntekijöiltämme alan koulutusta, ymmärrystä työturvallisuudesta, matkustusvalmiutta sekä joustavuutta. Vaikka pääasiallinen toimintakenttä on Suomi, vievät asiakasprojektit toisinaan myös ulkomaille.

Avoimet hakemukset

Toivotamme tervetulleeksi niin työuransa alussa olevat kuin kokeneemmatkin konkarit. Pyrimme myös jatkuvasti tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää tietojaan ja taitojaan suoraan työtehtävien parissa harjoitteluiden ja kesätöiden kautta. 

Jätä hakemus alla olevasta lomakkeesta, tai ota suoraan yhteyttä soittamalla tai sähköpostin välityksellä.

Jenni Toppi
+358 50 348 1633
jenni.toppi@topautomation.fi

Jätä hakemus

  Minkälaista työpaikkaa haet?

  Vakituista työpaikkaaHarjoittelupaikkaa

  Haetko sähkö- ja automaatiosuunnittelijan vai -asentajan työtä?

  Millainen koulutustausta sinulla on? Kerro lyhyesti.

  Millainen työkokemus sinulla on? Kerro lyhyesti.

  Milloin voisit aloittaa työn?

  Lataa PDF- tai DOC-muotoinen CV:si (max. 2 Mt).

  * Pakollinen kenttä

  [honeypot email]