Palvelut

Sähkö- ja automaatioasennus

Asennustöissä kannattaa tukeutua kokeneen ammattilaisen apuun. Palveluumme kuuluu sähkö- ja automaatiojärjestelmien asennukset joustavasti asiakkaan toimintaympäristö ja toimitilat huomioiden. Meille on tärkeää tarjota ammattitaitoista palvelua, joka pysyy sovitussa aikataulussa ja kustannuksissa niin, että asiakasyrityksen toimintaan tulee mahdollisimman vähän häiriöitä ja toimintakatkoja.

Asennuspalvelu pitää sisällään niin omien järjestelmäsuunnitelmien, kuin muualta hankittujen järjestelmien ja keskusten asennukset ja kytkennät sekä asennusvalvonnan. Noudatamme asennustöissä asianmukaisia standardeja, ja niiden mukaisesti asennuspalveluumme kuuluu myös järjestelmien ja keskusten testaukset ja käyttöönottomittaukset. Näistä testauksista ja mittauksista toimitamme asiakkaillemme kirjalliset mittauspöytäkirjat.

Elinkaarisuunnittelun mukaisesti palvelumme kattavat myös päivitys- ja huoltotoimenpiteet. Ratkaiseva tekijä tuotannon kannattavuuden ylläpitämiseksi on nopea reagointi mahdollisiin vikatilanteisiin ja meiltä saa palvelua lyhyelläkin varoajalla! 

Yhteydenotto

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Käytössäsi on alan paras teknologia sekä kaikki yksilölliset palvelut koko elinkaaren ajalle.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää!