Yrityksenä olemme

Asiakaslähtöinen ja laadusta tinkimätön

Luotettava kumppani teollisuuden tarpeisiin!

Yrityksemme lähtökohtana on alusta alkaen ollut asiakkaan palveleminen tämän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Yhdistämällä vahvan ammattitaidon, innovatiivisen ajattelutavan ja älykkään teknologian tarjoamme asiakkaillemme varmoja, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja heidän tuotantonsa haasteisiin ja ylläpitoon.

Top Automationin tarina juontaa juurensa 1990-luvun puoleen väliin, kun Pohjois-Karjalassa pitkään toiminut teknologia-alan yritys siirsi toimintansa Etelä-Suomeen. Siirron myötä työpaikastaan luopunut sähköinsinööri ja automaatiosuunnittelija Seppo Toppi tiedosti paikallisten toimijoiden alati kasvavan automaatioteknologian tarpeen ja perusti Top Automationin täyttämään alueelle muodostuneen markkinaraon.

Toimintamme alussa keskityimme betoniteollisuuteen, meillä oli vain kaksi työntekijää ja muuta asiakkuus. Olimme kuitenkin määrätietoisia ja luotimme siihen, että taidokas työnjälkemme mahdollistaa yritystoiminnan kasvun. Pitkäjänteisen ja omistautuneen työn tuloksena olemme kehittäneet osaamistamme ja palvelemmekin tänä päivänä monipuolisesti teollisuuden eri aloja, aina elintarviketeollisuudesta kaivosteollisuuteen ja lääketeollisuudesta prosessiteollisuuteen.

Yrityksemme kulmakiviä ovat luotettavuus ja kykymme ratkaista erilaisia haasteita. Historiamme aikana eteemme ei ole tullut yhtäkään tilannetta tai toimeksiantoa, jota emme olisi onnistuneet saattamaan kunnialla päätökseen. Tämä ratkaisuvarmuuden perinto on osa toiminta-arvojamme ja heijastuu jokaiseen projektiimme.

Vuonna 2023 yrityksen perustaja Seppo siirtyi eläkkeelle, mutta kolme pitkäaikaista työntekijää halusi jatkaa Top Automationin menestystarinaa ja päätti ostaa yrityksen – Seppokin jäi eläkepäiviensä ohessa toimintaa tukemaan. Vaikka johtomme on vaihtunut, pysyy yrityksemme ydin samana: Olemme luotettava kumppani, jonka kanssa teollisuuden prosessien suorituskyvyn, turvallisuuden, vakauden ja tuottavuuden lisääminen on helppoa ja sujuvaa.

Meiltä saat laaja-alaisesti tukea ja ratkaisuja palvelun kaikkiin elinkaaren vaiheisiin: työt suunnittelusta asennukseen ja huoltotoimenpiteisiin. Toimimme saumattomana osana alihankintaketjussa, mutta myös itsenäisesti kokonaisprojekteja toimittaen. Pyrimme aina selkeään toimintatapaan, avoimeen kanssakäymiseen, rehelliseen palautteeseen sekä molemminpuoliseen kehitystoimintaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa yritystäsi kasvamaan tehokkaasti ja tuottavasti!

Yhteydenotto

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Käytössäsi on alan paras teknologia sekä kaikki yksilölliset palvelut koko elinkaaren ajalle.

Soita tai laita sähköpostia, niin kerromme lisää!